Auto Ventil
Brend koji je prepoznatljiv u više od 50 zemalja sveta, kako u prvoj ugradnji poznatih svetskih proizvođača, tako i u aftermarketu. U ponudi imaju široku lepezu ventila i vođica ventila od najstarijih do najnovijih i najzahtevnijih modela motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

AE
AE nudi najopsežniji izbor delova za motor od bilo kog drugog pojedinačnog dobavljača. Trenutni asortiman obuhvata 1.200 ventila, 350 vodilica ventila, 30 sedišta ventila, 280 bregastih osovina, te drugih delova koji pokrivaju 7.400 različitih motora i preko 27.400 aplikacija. Raspon je dopunjena portfelju zupčastog remena koja pokriva više od 14.000 aplikacija.

GÖETZE
Göetze klipni prsteni su uz potporu Federal-Mogul iskustva u inženjerstvu OE komponetni postali proizvođač za najveći broj svetskih automobilskih marki. Svaki klipni prsten ima upravo istu specifikaciju kao i OE. Pružajući pouzdano brtvljenje, prsteni pomažu u zaštiti okoline smanjenjem potrošnje ulja, smanjujući trenje i produženje života motora. Sa 1600 pozicija klipnih prstenova i 370 vrsta košuljica za motor pokriva se 6000 aplikacija motora. Izradom promera večeg od 145 mm naročito su poznati za motore specijalnih potreba.

VICTOR REINZ
Nemački proizvođač rezervnih delova brtvljenja za lična vozila, laka komercijalna i komercijalna vozila, te radne mašine, nautiku i industriju, nalazi se u sastavu DANA korporacije. Sa sedištem u Neu Ulm, mnogobrojni proizvodni pogoni u raznim zemljama sveta sa preko 1000 zaposlenih.
Prvi u svetu su predstavili i proizveli brtvilo glave motora davne 1910.god. i od tad održavaju svoj inovativni put sve do danas. Premaz za brtvilo koji sprečava lepljenje brtvila 1937, 1984 prvo grafitno brtvilo, 1992 prvo MLS – brtvilo od metala… Victor Reinz asortiman čine brtvila motora, garniture brtvila, semerinzi, gumice ventila, viljuške, glave motora, brtvene mase i materijali… Bogatom iskustvu, inovacijama, novim tehnologijama, sveprisutnosti u razvoju, doprinijeli su i mnogi sertifikati koji iskazuju kvalitet i garanciju.

GLYCO
Glyco raspon više od 2.500 kliznih ležajeva, uključujući glavne, aksijalne, leteće i čaure klipnjače. Podržava više od 10.000 različitih aplikacija motora. Glyco u OE opremi godišnje učestvuje u preko 10 miliona motora (automobila, teretnih vozila, mašina, brodova, industrije). Širina i kvalitet daju prednost aftermarket korisnicima u odnosu na druge proizvođače.

ELRING
Idealan dobavljač za profesionalni popravak motora. Elring može pružiti sveobuhvatan raspon brtvenih setova, brtvila, servisnih delova i brtvljenje spojeva da odgovaraju svim zahtevima tržišta.
Grupacija ElringKlinger i njihova inovativna aktivnost u razvoju proizvoda doprinela je na primer, jednu od prekretnica u ElringKlinger proizvodnji. Nova generacija Metaloflex ™ cilindra glave motora među brtvama, a potom Metaloseal ™ brtve i Elrotherm ™ toplinske štitove od pomoći da se značajno smanji emisija topline i smanji pregrevanje ostalih komponenti vezanih na motor.

KOLBENSCHMIDT
Firma Kolebenschmidt iz Nemačke isporučuje 75.000 komponenti za više od 2000 različitih motora. Svi proizvodi su u plavim KS kutijama sa zaštitnim hologramom i zadovoljaju visoke standarde kvaliteta u zaštiti okoline. U asortimanu KS se mogu pobrojati klipovi, cilindri, karike, klizni ležajevi, bregaste osovine, podizači ventila, ventili i vodilice, klackalice, predkomore, pumpe vode, pumpe ulja, glave motora, klipnjače.

NÜRAL
Zahvaljujući godinama rada i tehnologijama na čelu klipa, nagrađivani Nüral brand je postigao da motori uz manju potrošnju goriva postižu više snage.
Nüral klipovi podržavaju efikasnost motora optimizacijom performansi u izazovnom okruženju komore za sagorevanje. Stručnost u inženjerstvu za originalne (OE) komponente direktno koristimo za naše aftermarket korisnike. Sa rasponom od 1500 referenci pokrivaju oko 4500 motora, od automobilskih, preko teretnih do brodskih.

INTERVALVES
Intervalves Technologies AG švajcarski je proizvođač usisnih i ispusnih ventila motora najvišeg kvaliteta. Izvorno osnovan kao Intervalves SA 1987, pozicionira se kao kao premium proizvođač ventila za prvu ugradnju za motore u automobilima, komercijalnim vozilima, motociklima i brodovima. Intervalves sa svojom ponudom visoko kvalitetnih ventila i širokim asortimanom ventila za aftermarket, dopunjen sa vodilicama ventila, te uz mogućnost isporuke sledećeg dana, izgrađuje dobar poslovni odnos.

ISKRA
Hidria ima više od 50 godina tradicije u području rešenja za klimu i automobilsku industriju. U ranim 1960-im slovenski grad Idrija pokrenuo je proizvodnju i montažu instalacija centralnog grejanja, instalacija za distribuciju vode i klima uređaje. Hidria Klima beleži brzi rast u poslednjih nekoliko godina i jedna je od najvećih evropskih korporacija u svom području delovanja. Iako je bilo teško sresti automobil na slovenskim putevima 1955., firma u Tolminu je imala viziju i bila dovoljno hrabra za početak proizvodnje čepova za automobile. Prvi grejač za dizel motore su proizveli u ranim 1970-im. Hidria je izrasla u korporaciju od 2300 zaposlenih u 32 tvrtke širom Evrope koji proizvode i distribuiraju grejače OEM & OES kvalitete.

PAYEN
Proizvođači vozila vjeruju samo u najbolje, dokazane tehnologije kako bi zaštitili svoju reputaciju. Proizvedeno prema zahtevnim i standardima OE
potreba i stručnosti največih svetskih proizvođača automobila, Payen proizvodi sve za brtvljenje uključujući i brtvene mase.

NPR
NPR EUROPE je nemačka firma u sastavu NPR korporacije koja u svojoj ponudi nudi klipove, cilindre, karike i ležajeve motora. Sertifikovan kvalitet daje garanciju i sigurnost za proizvod. NPR je prva fabrika karika u Japanu, te je ujedno i vodeći proizvođač karika. U prvoj je ugradnji u preko 80% japanskih proizvođača vozila ali, nisu samo ostali na svom terenu već su postali dobavljač u prvoj ugradnji i mnogih proizvođača vozila širom sveta, kako za lična tako i za teretna vozila, pomorski program, te mnoge mašine i motocikle. Svoj proizvod su zaštitili od kopiranja i dodatnom proverom koda preko Interneta. Na svakoj kutiji se nalaze dva prozora sa kodovima, jedan za distributera, drugi za servisera, da provere da je proizvod u kutiji njihov original proizvod – NPR.