CIAK grupa u brojkama

0mil. €
Promet u 2022.
0
Artikla
0
Proizvođača
0
Zaposlenih
0
Poslovnica

Sa preko 25 godina uspešnog poslovanja, CIAK Auto je među najvećim distributerima auto delova i servisne opreme u regionu. Zastupamo sve renomirane svetske proizvođače auto delova OE kvaliteta za sve tipove vozila.

Kompanija CIAK Auto je ponosni član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, sa ciljem razmene informacija i unapređenja metoda poslovanja uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža usluge podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i blagovremene informacije, kao i tehničku podršku u vidu obuke, saveta i pomoći.

ADI je uspostavio sopstveni ekskluzivni program za unapređenje i promovisanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car uključuje visokokvalitetnu tehničku obuku za profesionalne mehaničare i podržan je od strane vodećih proizvođača auto delova.

CIAK Auto Akademija je implementacija uspešnog Eure!Car koncepta u regionu, sa ciljem podizanja nivoa znanja o potpuno nezavisnom aftermarketu.

Sestrinska kompanija CIAK je specijalista za akumulatore i najveći distributer u našem regionu, sa prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori su dobitnici prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko evropskih zemalja, predstavljajući najbolji odnos kvaliteta i cene. Istovremeno, svaki treći prodati akumulator u regionu je CIAK Starter.

Ekološka svest je takođe u samom srcu kompanije i jedna od osnovnih aktivnosti od samog osnivanja kompanije. CIAK Auto je jedini distributer auto delova u Evropi koji  svojim partnerima može da ponudi odlaganje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnog motornog ulja, ambalaže kontaminirane opasnim materijama, otpadnih filtera, guma, boja i lakova itd.

Sa lancem sopstvenih poslovnica  prisutnih u gradovima širom regiona, svakodnevnom dostavom i nekoliko puta sa našim prepoznatljivim vozilima, call centrom koji prati upite e-pošte i društvenih mreža kao i telefonima i drugim prodajnim i servisnim alatima, trudimo se da učinimo sve da budete zadovoljni.

Nakon svega napisanog, samo je jedan zaključak – CIAK Auto Vam nudi apsolutno sve za Vašeg limenog ljubimca. Javite nam se putem besplatnog info telefona, e-maila, Facebooka ili drugih mreža i uverite se u uslužnost našeg osoblja.