SACHS
Sachs kao jedan od najvećih svetskih dobavljača automobilske originalne opreme je ugled za kvalitet proizvoda i usluga uspostavio u proteklih 100 godina. Ima 39 kompanija u 19 zemalja. Uspeh SACHS brenda temelji se na beskompromisno inovativnom pogonu u kombinaciji s naprednom stručnošću i najvećim mogućim kvalitetom. SACHS kvačila i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska grupa u potpunosti usmerena na projektovanje, proizvodnju i prodaju komponenti, integrisane sisteme i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te snabdeva sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom sveta. Ima preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši i vodeći je proizvođač svetlosne opreme, kvačila, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

LuK
Istorijski gledano, osnovna ponuda su kako i sama skraćenica LuK kaže “Lamellen und Kupplungsbau” kvačila, odgovarajući sistemi vezani uz kvačila i prigušivače u prenosu. LuK je prvi koji je krenuo sa klasičnim kvačilom sa perima. Danas nudi puno više: Razvoj samopodešavajućih kvačila i plivajućih zamajaca i sistema za pomaganje pri uključivanju kako mehaničkih, tako i hidrauličkih. LuK je prvi ponudio setove kvačila a poseduje i sertifikate ISO 14001, QS 9000 i dr.

FTE
Ovaj je premijum brend, zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, kompletnom asortimanu i širokoj ponudi, postao broj 1. u hidraulici i globalni OEM market lider. FTE asortiman čini hidraulika kvačila i kočnica, a frikcioni delovi kočionog sistema su premijum segment… Nivo kvaliteta proizvoda i standarda proizvodnje je garantovana ISO sertifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004.
www.fte-automotive.com

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao deo Mazda Cars doo, Auto moto distributer Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa više od 250 zaposlenih širom sveta i posvetio se istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print delova, alata i usluga za vozila. Sa gotovo tri decenije iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U julu 2008., u asortimanu delova za evropsko tržište uvode se i delovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U januaru 2011. Blue Print postaje deo “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 delova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.