NRF
Firma NRF postoji od 1927. godine i od tada je postala vodeći proizvođač delova rashladnih sistema i klimatizacije ( hladnjaci vode, vazduha, ulja, klime… ) i u tom segmentu idu dalje od same proizvodnje. NRF razvija i proizvodi najnaprednije sustave za izmenjivanje topline. U ponudi imaju delove za automobile, kamione, vozove i brodove. U Evropi imaju 4 fabrike i 6 skladišta što osigurava brzu distribuciju robe u bilo koju evropsku zemlju te od 2010. godine imaju jednu fabriku u Indiji. Takođe su prisutni u prvoj ugradnji u vodećim svetskim proizvođačima automobila, kamiona, poljoprivrednih i radnih mašina. NRF je vodeći svetski proizvođač hladnjaka za pomorski program te je jedan od market lidera kada je reč o dizajnu i distribuciji proizvoda u području grejanja, hlađenja i delova klima sastava.
http://www.nrf.eu/

SANDEN
Sanden je japanska kompanija koja postoji od 1971. godine te započinje razvoj kompresora i izmenjivača topline usled naglog povećanja vozila s klima uređajem. Kako su od početka svojeg djelovanja uvidjeli veliki potencijal u vozilima s klima uređajem Sanden Group je bila u stanju predvideti evoluciju u tom segmentu te se nametnuti kao jedan od lidera na tržištu. Danas je oko četvrtine vozila na svetu opremljeno Sandenovim kompresorom, što znači da je Sanden jedan od glavnih dobavljača za najveće proizvođače automobila kao što su VW, PSA, Renault, Opel, Volvo i mnogi drugi. Neosporan kvalitet Sandenovih proizvoda potvrđuju mnogi sertifikati i nagrade dobijene od svojih klijenata, tela javnih vlasti i nezavisnih organizacija.
http://www.sanden-europe.fr

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska grupacija u potpunosti usmerena na projektovanje, proizvodnju i prodaju komponenti, integrisane sisteme i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te snabdeva sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom sveta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, takođe vodeći proizvođač svetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

KULAR
Kular proizvode odlikuje visoki kvalitet hladnjaka. Ovaj brend se može opisati u tri kratke rečenice: kvalitet proizvoda, bogata ponuda i pristupačna cena.
Kular u svom asortimanu nudi hladnjake vode, hladnjake za grejanje i kondenzatore vazduha.

DENSO

Od svog osnivanja u Japanu 1949. godine, Denso ima bogatu istoriju i nasleđe na automobilskom tržištu, a od svog osnivanja počeo je da pravi razliku u svetu automobila. Do danas je postao jedan od najvećih dobavljača naprednih tehnologija, sistema i komponenti u globalnoj automobilskoj industriji. Njihovi proizvodi i sistemi su važan deo skoro svakog vozila. Brend je izgrađen na pružanju većeg kvaliteta, pouzdanosti i vrednosti od bilo kog drugog proizvođača. Bilo da snabdevaju velike svetske proizvođače pouzdanim originalnim delovima ili razvijaju rezervne delove prema ili iznad specifikacija, Denso linije proizvoda su dizajnirane da isporuče vrhunske performanse. Svaka komponenta koja napusti Denso fabriku je dizajnirana sa preciznošću, proizvedena po najstrožim OE standardima i na kraju podvrgnuta rigoroznim testovima bezbednosti i performansi.