INDUSTRIE SALERI ITALO S.p.A.
Lumezzane, Italija
Od osnivanja 1942. godine Saleri se bavi istraživanjem, dizajnom i proizvodnjom pumpi vode za automobilsku industriju.
Proizvođači vozila su ih prepoznali kao izrazito pouzdanog i kvalitetnog partnera zahvaljujući čemu danas velika većina proizvodnje odlazi direktno proizvođačima automobila za direktnu ugradnju u OE segmentu (preko 12.000 komada dnevno) .
Ponuda se sastoji od preko 1.000 pozicija pumpi vode za evropska i azijska vozila, čime se zadovoljavaju kompletni zahtevi aftermarketa.
Celokupna proizvodnja se odvija u vlastitoj fabrici u Italiji.
Nivo kvaliteta proizvoda i standarda proizvodnje je garantovana ISO i BER sertifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002, OHSAS 18001
http://www.saleri.it/

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska grupacija u potpunosti usmerena na projektovanje, proizvodnju i prodaju komponenti, integrisane sisteme i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te snabdeva sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom sveta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, takođe vodeći proizvođač svetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

SACHS
Sachs Kao jedan od najvećih svetskih dobavljača automobilske originalne opreme, ZF Sachs je ugled za kvalitet proizvoda i usluga uspostavljena u proteklih 100 godina. Ima 39 fabrika u 19 zemalja. Uspeh SACHS brenda temelji se na beskompromisno inovativnim pogonom u kombinaciji s naprednim stručnošću i najvišom mogućim kvalitetom. SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

SKF EUROTRADE AB
Goeteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvodač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine.
Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje, SKF je sposoban za neprekidan razvoj novih tehnologija i njihovu primjenu u stvaranju novih proizvoda.
SKF je Ferrarijev službeni tehnički partner od 1947. godine – najdulje partnerstvo ikad
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.skf.com/

Hella
Hella je svetski prisutna nezavisna kompanija u porodičnom vlasništvu sa preko 30.000 zaposlenih na 100 lokacija u više od 35 država sveta. Hella razvija i proizvodi rasvetu i elektroničke komponente i sisteme za automobilsku industriju, a takođe je jedna od najvećih svetskih trgovačkih organizacija za automobilske delove, pribor i dijagnostiku u Evropi. Sa više od 5.800 ljudi koji rade na istraživanju i razvoju Hella je jedan od najvažnijih inovatora na tržištu. Hella Group je jedan od 50 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji u svetu i ujedno jedna od 100 najvećih nemačkih proizvodnih kompanija.
http://www.hella.com/

SWAG
Wuppertal, Nemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantan rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamenskih auto delova za sve renomirane evropske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su delovi ovesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, delovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

METELLI
Cologne, Italija
Smešten u automobilskoj četvrti Kelna, brend Metelli je naša originalna polazna tačka (od 1962. godine). Takođe bi se moglo reći da oličava veštine i kompetencije cele grupe. To znači da ima širi asortiman proizvoda od bilo kog drugog našeg brenda. Metelli pumpe za vodu i delovi za kočnice, menjače i motore su izbor bez greške šta god da vam je potrebno i gde god da se nalazite u svetu.