Tecneco
TECNECOFILTRATION je kompanija koja dizajnira, proizvodi i prodaje filtere za vazduh, filtere za ulje, filtere za gorivo i filtere za kabine za automobile, laka komercijalna vozila, poljoprivredna i industrijska vozila, čija je osnovna delatnost Independent Aftermarket (IAM), sektor koji privlači 70 % godišnjeg prometa sa procentom od 55% u Italiji i 45% u izvozu.
Preostalih 30% proizvodnje je namenjeno industrijskom sektoru koji uključuje proizvodnju treće strane za važne industrijske grupe koje rade u originalnoj opremi (OE), u originalnom rezervnom delu (OES), u proizvodnji motora za višestruku primenu, u industrijskoj filtracija.
http://www.tecneco.com/

HENGST SE & Co. KG
Münster, Nemačka
HENGST SE & Co. KG je primarno proizvođač filtera i sustava podmazivanja za OE i OEM segment još od 1961., koji asortiman filtera nudi i u aftermarketu.
Više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji za OE su direktan benefit za krajnjeg kupca, budući da su svi proizvodi koje Hengst daje u aftermarket apsolutno identični delovima koji se isporučuju proizvođačima automobila za tvorničku ugradnju.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://hengst.com/

UFI FILTERS spa
Nogarole Rocca, Italija
UFI FILTERS je italijanski proizvođač filtera premium kvaliteta, sa stalno rastućim prisustvom u fabričkoj ugradnji prilikom proizvodnje novih vozila.
Činjenica da usko sarađuju s proizvođačima automobila prilikom dizajna i proizvodnje filtera garantuje izuretno visok nivo kvaliteta kao i pristup ekskluzivnim, patentiranim sistemima filtracije nedostupnim ostalim konkurentima.
Između preko 50 proizvođača vozila koji fabrički ugrađuju UFI FILTERS, možemo naglasiti da su takođe prisutni i kod F1 motora.
Nivo kvaliteta proizvoda i standarda proizvodnje je garantovan ISO i BER sertifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004
http://www.ufi.it/

BOSCH
Bosch grupa je vodeći svetski dobavljač tehnologije i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenih širom sveta (podaci na dan 31. decembra 2021. godine). Prema preliminarnim podacima u 2021. godini, kompanija je imala promet veći od 78,8 milijardi evra. Aktivnosti grupe su podeljene u četiri poslovne oblasti: Rešenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Roba široke potrošnje i Tehnologija energetike i građevinarstva. Sa više od 400 lokacija širom sveta, Bosch grupa je ugljično neutralna od prvog kvartala 2020. Kao jedan od vodećih ISP-ova, Bosch nudi inovativna rešenja za pametne kuće, industriju 4.0 i srodnu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Primenjuje svoju stručnost u senzorskoj tehnologiji, softveru i uslugama, kao i sopstveni oblak za Internet stvari, kako bi svojim korisnicima iz jednog izvora obezbedio povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch grupe je da olakša povezan život sa proizvodima i rešenjima koji ili sadrže veštačku inteligenciju (AI) ili su razvijeni ili proizvedeni sa njom. Sa inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama, Bosch poboljšava kvalitet života širom sveta. Ukratko, Bosch proizvodi “Tehnologiju za život”.

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska grupacija u potpunosti usmerena na projektovanje, proizvodnju i prodaju komponenti, integrirane sisteme i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te snabdeva sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom sveta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, takođe je vodeći proizvođač svetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

MFILTER
MFILTER je litvanski proizvođač filtera. Od svojih početaka 1997 godine MFILTER koristi najmoderniju tehnologiju, te najkvalitetnije sirovine za proizvodnju što im je donelo setifikat ISO/TS 16949 kao najbolji dokaz kvaliteta. MFILTER izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja Evrope, Azije i Afrike.
Kompanija CIAK-AUTO ekskluzivni je distributer MFILTER proizvoda na našem tržištu.
www.mfilter.lt

Blue Print
Počevši sa radom 1983. Godine, kao deo Mazda Cars doo, Auto moto distributer Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa više od 250 zaposlenih širom sveta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print delova, alata i usluga za vozila. Sa gotovo tri decenije iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U julu 2008., u rasponu delova za evropsko tržište uvode se i delovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U januaru 2011. Blue Print postaje deo “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 delova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

SWAG
Wuppertal, Nemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantan rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamenskih auto delova za sve renomirane evropske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su delovi ovesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, delovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

FILTRON

FILTRON je brend za filtraciju u vlasništvu MANN + HUMMEL, glavnog dobavljača originalnih filtera za najveće automobilske koncerne. MANN + HUMMEL je globalni lider u tehnologiji filtracije.
FILTRON je sinonim za vrhunski kvalitet i tehnološku preciznost, što potvrđuje i njegova pozicija četvrtog proizvođača prvog instalacionog filtera u Evropi (originalni deo u novom automobilu), kao i 30 godina postojanja.
Filteri FILTRON namenjeni tržištu rezervnih delova proizvode se po istim standardima kao i proizvođači automobila (Aston Martin, Folksvagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Harlei Davidson, Suzuki i mnogi drugi…) instalirati kao originalni deo u novi automobil.