KYB
KYB je jedan od najvećih svetskih dobavljača amortizera za proizvođače vozila. Preko milion amortizera proizvede se svake nedelje. KYB Europe GmbH nudi proizvode svetske klase u pogledu kvaliteta i usluga kupcima na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.
KYB Europe je smešten u blizini Dusseldorfa, Nemačka, te sa svojih 6 filijala snabdeva Evropsko tržište amortizerima i oprugama.
Više o proizvođaču možete videti na stranicama www.kyb.hr

SACHS
SACHS kvačila i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu. Svi SACHS proizvodi nastaju od viskokvalitetnih materijala, odlikuju se visokim performansama i visokim nivoom pouzdanosti. Svake godine više od 10 miliona novih vozila koji silaze sa proizvodne linije opremljeni su sa SACHS amortizerima i opremom. Uz to, SACHS nudi i visoko kvalitetna kvačila za OE proizvođače, ali i za tržište rezervnih delova.

SWAG
Wuppertal, Nemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantan rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamenskih auto delova za sve renomirane evropske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su delovi ovesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, delovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

JAPKO
JAPKO, brend Japanparts grupacije, igra vodeću ulogu na tržištu uvoza i distribucije rezervnih delova za azijska vozila. Japko amortizeri nude vrhunski kvalitet i tradicionalnu japansku preciznost.
http://www.japko.it/

SUPLEX
SUPLEX je vodeći evropski proizvođač i dobavljač spiralnih i miniblok opruga, lisnatih i pneumatskih, ali i sportskih opruga i opreme. Sa preko 5000 primena ima vrlo široku lepezu ponude. Suplex koristi najbolje čelike za opruge legirane silicijumom, hromom i Vanadijem i sačmarenjem površine, a postavio je i standarde fosfatne i epoksidne zaštite površine opruge od mehaničkih oštećenja. Svi proizvodi su isključivo proizvedeni u Nemačkoj.

LEMFÖRDER
Bremen, Nemačka
LEMFÖRDER je deo ZF grupacije zajedno sa SACHS. Širom sveta, proizvođači približno 50 vozila marki koriste sastav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visokog nivoa kvaliteta i dugi vek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je takođe prvi izbor za aftermarket. Delovi vešanja i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva lična i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljavaju sve evropske i međunarodne standarde za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001).
http://www.zf.com/

LESJOFORS
Lesjofors nudi široku paletu opruga za evropska putna i laka komercijalna vozila. Opruge proizvode u Švedskoj pomoću moderne tehnike i metodama umetničke proizvodnje.
https://www.lesjofors-automotive.com/