LEMFÖRDER
Bremen, Nemačka
LEMFÖRDER je deo ZF grupacije zajedno sa SACHS.
Širom sveta, proizvođači približno 50 marki vozila koriste sistem upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer i pored visokog nivoa kvaliteta i dugog veka trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti.
Lemförder je takođe prvi izbor za aftermarket.
Delovi za vešanje i asortiman gumi-metala broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva putnička i komercijalna vozila.
Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljava svim evropskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001)
http://www.zf.com/

TRW
Livonia, Michigan, SAD
TRW je vodeće premijum rešenje za kočnice, vešanje i upravljanje. Sa više od 100 godina iskustva kao dobavljač delova proizvođačima originalne opreme pišemo standarde za sigurnost i kvalitet.

https://www.trwaftermarket.com/en/

GKN
GKN je vodeći svetski proizvođač automobilskih delova pogonskog sklopa. U GKN Driveline je 21.000 ljudi u više od 40 objekata u preko 30 zemalja u partnerstvu sa proizvođačima vozila na razvoju komponente pogonskog vratila usmerena na tehnologiju budućnosti. Neprestani razvoj GKN Driveline održava svetsku klasu u istraživanju i razvoju proizvoda na strateškim lokacijama širom sveta.

https://www.gkn.com/ 

SWAG
Wuppertal, Nemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantan rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamenskih auto delova za sve renomirane evropske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su delovi ovesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, delovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

SKF
Geteborg, Švedska

SKF je švedska kompanija osnovana 1904. godine, te je sa preko 115 godina iskustva najveći svetski proizvođač ležajeva na svetu. Danas kompanija sačinjava ključni deo SKF grupacije i ima snažnu mrežu od preko 17.000 distributera i trgovaca na tržištu delova za naknadnu ugradnju. Asortiman sačinjavaju delovi vrhunskog kvaliteta, te on obuhvata delove sklopa točkova, delove pogonskog sklopa, delove motora, te od nedavno i novouvedeni program delova upravljačkog sistema i vešanja koji se proizvode u Turskoj. Sa više od 20.000 varijacija obuhvataju gotovo sve proizvođače motornih vozila na svetu. SKF je zahvaljujući poslovnoj poziciji uvek imao pionirsku ulogu prilikom uvođenja svih najvažnijih izuma u tehnologiji ležajeva i glavčina točkova, od izuma automobila do danas. Pouzdan su inženjerski partner i dobavljač delova za originalnu ugradnju za glavne proizvođače vozila, te se danas više od 90 miliona vozila širom sveta vozi na ležajevima koje je proizveo SKF.
https://www.skf.com/hr

Blue Print

Počevši rad u 1983. kao deo Mazda Cars doo, Auto moto distributer Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa više od 250 zaposlenih širom sveta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print delova, alata i usluga za vozila. Sa gotovo tri decenije iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U julu 2008., u rasponu delova za evropsko tržište uvode se i delovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U januaru 2011. Blue Print postaje deo “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 delova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

https://www.blue-print.de/home/

FORMPART
FORMPART je među najcjenjenijim proizvođačima delova vešanja u Turskoj. Glavni logistički centar nalazi se u Istanbulu, gde se i proizvodi više od 16.000 različitih pozicija – Formpart proizvodi 100% svog asortimana delova vešanja.
Izdržljivost Formpart delova vešanja dodatno se potvrđuje fabričkom garancijom od čak 24 meseca na delove vešanja!
Mnogi veliki evropski brendovi koji u asortimanu drže delove vešanja upravo pribavljaju određene proizvode iz fabrika Formparta. Formpart je u RH prisutan blizu 15 godina kroz bivše sestrinske firme CIAK Auta te je u tom vremenu dokazao najviši nivo kvaliteta, a nedavno je postao i deo redovne ponude CIAK Auta.

http://www.otoform.com/