Sa zadovoljstvom vam predstavljamo AIC – novi brend u našoj ponudi koji donosi kvalitetne auto delove i rešenja za vaše vozilo. AIC se ističe širokim asortimanom proizvoda koji pokrivaju sve potrebe vozača, obezbeđujući pouzdanost, performanse i bezbednost na putu.

Od setova lanaca OE kvaliteta, preko kesa sa aditivima za DPF, do delova karoserije i kočionog sistema, AIC nudi sve što vam je potrebno za održavanje i unapređenje vašeg vozila. Sa fokusom na kvalitetu i dugotrajnost, AIC proizvodi su pouzdan izbor za svakog vozača koji želi da osigura optimalno funkcionisanje svog automobila.

Osnovan 1975. godine, AIC je postao sinonim za kvalitet i pouzdanost u automobilskoj industriji. Sa dugogodišnjim iskustvom i partnerstvima sa renomiranim proizvođačima opreme, poput iwis, Dunlop i Olsa, AIC garantuje vrhunski kvalitet svakog proizvoda koji nosi njihov brend.

Kvalitet je temelj poslovanja AIC-a. Sa sofisticiranim sistemom upravljanja kvalitetom, AIC neprestano radi na unapređenju svojih proizvoda i procesa kako bi ispunio očekivanja svojih kupaca. Sa strašću za inovacijama i neprekidnim usavršavanjem, AIC je tu da pruži najbolje moguće rešenje za svaku vožnju.

Svi AIC delovi su dostupni u CIAK Auto poslovnicama širom Srbije. Posetite nas i pronađite savršen deo za vaše vozilo!

Nazovite odmah!
Potraži najbližu poslovnicu!