PANTHEROL
Nemački proizvođač ulja Pantherol nudi asortiman motornih ulja za lična i komercijalna vozila, poljoprivrednu mehanizaciju i mašine, kao i industrijska ulja i masti. Posebno je prepoznat na tržištu u asortimanu hidrauličkih ulja i lancola, kao i motornih ulja za komercijalna vozila. Pantherol nudi odlučan kvalitet za novac, a kontinuirani razvoj i usavršavanje proizvoda garantuje stabilnost i kvalitet za nivo iznad lokalne konkurencije. Firma CIAK Auto ekskluzivni je zastupnik brenda Pantherol za Srbiju, čime garantuje najbolje cene na tržištu i kontinuiranu dostupnost.

CASTROL
Danas je Castrol jedna od najvećih legendi puta i trkačkih staza. Za svako vozilo, od malog ličnog automobila do bolida Formule 1, postoji posebno prilagođeno Castrol ulje. Castrol odigrava važnu ulogu u zadovoljavanju Vaših svakodnevnih prevoznih potreba, isporučujući motorna i menjačka ulja, tečnosti za kočnice i kvačila, sredstva protiv zamrzavanja, sredstva za hlađenje, maziva – prilagođena raznolikim lokalnim potrebama. CIAK, kao ovlašćeni distributer za Srbiju, u ponudi ima motorna ulja za lična vozila, za teretna vozila i mašine, ulja za menjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motocikle, ulja za dvotaktne, četvorotaktne brodske i vanbrodske motore.
https://www.castrol.com/

TOTAL
Zajedno sa svojim partnerima i povezanim društvima, Total je peta najveća industrija nafte i plina javnog delovanja. Proizvodi Totala su napredna ulja i maziva, aditivi i posebna goriva koji ispunjavanju potrebe najzahtevnijih korisnika i najsavremenijih vozila. Total je razvio širok asortiman usluga i proizvoda s dosad najvećim nivoima performansi, kako bi produžio vek trajanja pojedinih komponenti Vašeg automobila i smanjio potrošnju goriva.
http://www.lubricants.total.com/

SHELL
Shell je članica globalne grupe energetskih i petrohemijskih kompanija orijentisana na ispunjenja čovekove potrebe za energijom uz ekološki prihvatljiva konvencionalna goriva i alternativne izvore energije. Shell nudi ulja i maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za menjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motocikle, dvotaktne i četvorotaktne brodske i vanbrodske motore, servisne proizvode, masti te industrijska ulja i maziva.
http://www.shell.com/

MOBIL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a dolor at est euismod condimentum vitae vel massa. Sed quis elit et sem iaculis eleifend. Nullam maximus sem at lorem consequat hendrerit. In maximus ut tortor eu venenatis. Phasellus accumsan enim mi, ut pretium sem lobortis vitae. Morbi non lacus sed metus dignissim condimentum hendrerit sed ex. Duis dapibus odio non tincidunt efficitur. Mauris libero sem, elementum porta augue fringilla, consectetur iaculis odio.

ELF
ELF proizvodi su specijalno formulisani za premašivanje zahteva današnjih specifikacija (API, ACEA, SAE…) za Renault i druge automobile i motore visokih performansi. Kao partner u takmičenju, kao što su Formula 1, Moto GP, Pariz Dakar i karting, ELF primenjuje tehnologiju razvijenu za trke u proizvodnji sintetičkih motornih ulja za svakodnevnu primenu.
http://www.elf.com/

PETRONAS
Petronas Lubricants članica je Petronas multinacionalne korporacije, 5. najvećeg naftnog koncerna u svetu. Najvećim postrojenjem u svetu za proizvodnju API grupe III baznih ulja u Melaki (Malezija), Petronas osigurava najviši kvalitet sirovina za proizvodnju vlastitih ulja i ostalih maziva.
Kao službeni sponzor F1 momčadi Mercedes AMG, Petronas ima priliku razvijati svoja ulja zajedno s inženjerima tvrtke Mercedes, što pridonosi kvalitetu motornih ulja.
https://www.pli-petronas.com/

ROWE
Motorno ulje Rowe dokazano je najbolje nemačko ulje. Kao najveći nemački proizvođač lubrikanata – počevši od motornog ulja za osobna i komercijalna vozila, zatim menjačkih ulja gdje je Rowe takođe specijalist i najveći partner proizvođača vozila u Nemačkoj, preko ulja za motocikle, čamce, do antifriza, masti i aditiva za ulja, Rowe postavlja nove standarde u svetu lubrikanata.
Proizvodni pogon Rowea najsavremeniji je proizvodni pogon u zapadnoj Evropi, s preko 67 kilometara cevovoda i 2700 kompjuterski kontrolisanih ventila u postrojenju koji garantiraju maksimalnu čistoću i homogenost svakog sastojka ulja.
Firma CIAK Auto ovlašćeni je distributer firme Rowe za Hrvatsku, čime garantuje širinu asortimana i najbolje cene.
www.rowe.hr

LOTOS
LOTOS Group jedna je od najrenomiranijih firmi u sektoru motornih ulja s vlastitom proizvodnjom u Poljskoj. Proizvodnja ulja i maziva bazira se na vlastitim baznim uljima koja su deo produkata rafinerija u sastavnom delu Lotos Grupe. Misija LOTOS Grupe je stvaranje inovativnih i održivih proizvoda najvećih standarda kvalitete za ispunjavanje svih zahteva kupaca. U ponudi su ulja za sve vrste vozila i razne namene, a posebno je zanimljiv veliki izbor ulja za poljoprovredne i baštenske mašine, komercijalna i teretna vozila te industrijska ulja od kojih je potrebno izdvojiti hidraulička ulja.
http://www.lotos.pl

VALVOLINE
S više od 150 godina znanja i iskustva, Valvoline je prepoznat po kvalitetu proizvoda i usluga od strane miliona vernih korisnika, te je jedan od vodećih proizvođača u svietu. Valvoline proizvodi za podmazivanje, hemikalije i proizvodi za brigu o automobilu su proizvedeni, zaštićeni i prodavani u više od 140 zemalja sveta.

Danas Valvoline rukovodi mrežom laboratorija širom sveta koja razvija i testira visokoučinkovite Valvoline proizvode koji nadilaze zahtevne specifikacije proizvođača motora i mašina, kako bi korisnicima pružili  pouzdanost da će ih njihova vozila/mašine najbolje i dugotrajno služiti.

www.valvoline.com.hr/

KUTTENKEULER
Kuttenkeuler je nemačka renomirana marka antifriza. Po umerenim cenama korisnik može dobiti vrlo kvalitetan proizvod koji svoju primenu nalazi i na području cele zapadne Evrope.

https://www.kuttenkeuler.de