Tokom godišnjih odmora, najveći broj ljudi se odlučuje na putovanje, što za mnoge znači putovanje od nekoliko stotina kilometara, često u velikim gužvama i velikim vrućinama. Priprema vašeg automobila za putovanje, posebno ako ga vozite isključivo po gradu veći deo godine, uključuje proveru nekoliko ključnih tačaka koje najčešće izazivaju kvarove na automobilu.

Jedna od prvih stvari koje treba proveriti je stanje baterije. Ukorenjeno je mišljenje da se baterija smrzava samo zimi, ali istina je da automobil uglavnom teže podnosi visoke temperature, pa je i baterija izložena riziku od kvara.

CIAK Starter je baterija koja po kvalitetu prednjači u klasi standardnih baterija sa tehnologijom bez održavanja i koja značajno smanjuje troškove, stvarajući idealan odnos ulaganja i koristi za korisnika.

Prateći nova tehnološka dostignuća i potrebe tržišta, stvorena je prva START-STOP baterija: CIAK Starter AGM. Ključna prednost ovih akumulatora je u primeni novih tehnoloških dostignuća, tako da su pogodni za hiljade puta više paljenja/gašenja vozila od dosadašnjih tehnologija proizvodnje akumulatora.

Ugodan i bezbrižan put

CIAK Auto Vam želi!

Nazovite odmah!
Potraži najbližu poslovnicu!