Poštovani,

Firma CIAK Auto doskočila je globalnom problemu nestašice alata i opreme, zbog pandemije sa ovime je danas suočen veliki broj trgovina i distribucijskih lanaca alatima širom sveta.

Preuzimanjem poslovanja društva Stahlgruber d.o.o., specijalizovanog za distribuciju alata i servisne opreme, firma CIAK Auto Vam na taj način omogućuje svakodnevnu dostupnost premium brendova alata svetski poznatih proizvođača. Kroz mrežu od preko 150 poslovnica i 320 dostavnih vozila, CIAK Auto od danas raspolaže sa dodatnih 150.000 premium artikala alata koji su Vam dostupni unutar samo 24 sata u regiji, čime potvrđuje status tržišnog lidera.

Kako bi Vama omogućili najbolje moguće alate za rad, najkvalitetniju uslugu i proizvode, kontinuirano ulažemo u razvoj asortimana kao i stručnu tehničku podršku te kvalitetnu edukaciju. Uz već pozamašnu brojku od preko 1.500.000 artikala koji su dostupni kroz našu mrežu poslovnica i dostave, valja istaknuti i hvale vredno delovanje CIAK Auto Akademije. Upravo kroz taj program već nekoliko godina kroz stručne seminare i individualne edukacije omogućujemo vrhunsko poznavanje dijagnostičkih uređaja i alata, kako bi Vam ponudili najkvalitetnije znanje u korak sa novim tehnologijama.

Zaključno, sa ukupno 2.000 zaposlenih i mrežom od preko 150 poslovnica, CIAK Grupa još jednom potvrđuje status lidera u regiji.

Hvala Vam što ste kao partnera odabrali upravo nas. Nadamo se da svojim svakodnevnim zalaganjem uspevamo opravdati uloženo poverenje, jer upravo ste Vi ono što nas čini velikima. Zato smo, i uvek ćemo, stajati uz Vas i dalje unapređivati svoju ponudu i usluge.