Sa ponosom vam predstavljamo novi brend u našoj ponudi – TYC. Izgrađen na decenijama iskustva i tehnoloških napredaka. TYC se može pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova, uključujući Ford, GM, HSV, Isuzu, Blue Bird, Navistar, Daimler Truck, Prevost, BMW Motorrad, Ducati, MV Agusta, Triumph, Kymco, Kawasaki, Sanyang, Suzuki i mnogi drugi, kao i OE postprodajne servisne delove i dodatke kao što su BMW Group, Chrysler Mopar, Ford Motorcraft i GM Service.

Kao poslovni i proizvodni partner za kupce širom sveta, TYC se trudi da razume tržišne trendove i posveti resurse razvoju inovativnih proizvoda koji ispunjavaju potrebne standarde kvaliteta. TYC proizvodi pružaju dodatnu sigurnost, bolju noćnu vidljivost i smanjuju zamor očiju. Pored toga, TYC dizajnira proizvode koji nude energetski efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja po razumnoj ceni.

U okviru brenda TYC nudimo širok spektar proizvoda, uključujući farove, retrovizore, stakla retrovizora, maglenke, stop svetla, katadioptere, migavce i svetla registracije. Pozivamo vas da istražite našu ponudu i uverite se u kvalitet i pouzdanost TYC proizvoda. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet. Dobrodošli u svet TYC, gde svetlost vodi put.