Osnovan 2000. godine, sa sedištem u Belgiji i proizvodnim i istraživačkim pogonima na 3 kontinenta, Miles se pozicionirao kao beskompromisni proizvođač kočionih elemenata kada je u pitanju visoka preciznost, bezbednost i dostupnost.

Globalno priznat kvalitet i kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj Brenda Miles, garantuju visoke performanse kočenja u svim vremenskim uslovima.

MILES Kočioni diskovi

Dugotrajno ili snažno kočenje može povećati temperaturu kočionih diskova do nivoa koji narušava njihovu efikasnost, što dovodi do smanjenja intenziteta kočenja.

Zbog toga su MILES kočioni diskovi pažljivo dizajnirani da efikasno šire toplotu, sa fokusom na optimalne termičke performanse. Proizvodni proces karakteriše striktno poštovanje specifikacija koje uključuju težinu, masu, gustinu i upotrebu materijala sa visokim sadržajem ugljenika.

Od sirovih materijala do preciznih proizvoda

MILES kočioni diskovi se proizvode po najvišim standardima korišćenjem procesa livenja od sivog gvožđa koji kombinuje nove/reciklirane materijale i metalne kompozite. Rezultat su kočioni diskovi sa visokom termičkom efikasnošću i optimalnim svojstvima prigušenja, koji sprečavaju vibracije i buku.