Uključujući premium brendove Kolbenschmidt, Pierburg, TRV Engine Components i BF, širok asortiman MS Motorservice International proizvoda uključuje visokokvalitetne motore i rezervne delove za motore. Na ovaj način možemo garantovati da naši proizvodi rade savršeno, čak iu ekstremnim situacijama. Kod kvalitetnih proizvoda uvek postoji rizik od falsifikovanja.

Iz tog razloga, veća zaštita od falsifikovanja znači veću sigurnost za vas i vaše kupce. To je upravo ono što nudi originalno pakovanje Kolbenschmidt, Pierburg i TRV Engine Components. Originalno pakovanje je bilo opremljeno sa možda najotpornijim sistemom protiv falsifikata koji je danas dostupan.

Boja

Originalno pakovanje je bogate tamno plave boje.

Označite kao pečat za zatvaranje

Etiketa uvek mora biti neoštećena. Na manjim pakovanjima, etiketu treba zalepiti preko ivice poklopca na otvor. Na većim pakovanjima, etiketa se lepi na jednu površinu, a zaštitni pečat se lepi preko ivice.

Servisni mikrokod motora

Mikrokod replicira sigurnosni kod i može se pročitati pomoću lupe.

Logos

Pakovanje za svaki brend: sa logotipom Kolbenschmidt, Pierburg, TRV Engine Components ili BF-Original.

tesa PrioSpot® – etiketa otporna na falsifikovanje

Pojedinačno kodirani tesa PrioSpot® daje svakom proizvodu jedinstven identitet. Vidljive i skrivene bezbednosne karakteristike se štampaju na etiketi na do sedam različitih nivoa. KR kod je takođe odštampan kako bi se omogućila brza autentikacija proizvoda.

Autentikacija

Jednostavno skenirajte KR kod pametnim telefonom i na ekranu će se pojaviti zeleno svetlo ako je proizvod originalan ili crveno ako je proizvod falsifikovan. Kod 2D matrice se takođe može ručno uneti na ekranu za proveru.

Online autentikacija