ATAS
Kompanija Atas je osnovana 1964. godine i iza nje stoji veliko iskustvo u proizvodnji i distribuciji širokog spektra specijalizovanih proizvoda za čišćenje i za kućnu upotrebu i za profesionalce. Kvaliteta Atas proizvoda proizlazi iz velikog truda koji se ulaže u istraživanje i razvoj. Upravo je to omogućilo korišćenje ekološki prihvatljivih supstanci u svim Atas proizvodima. ATAS, sinonim za izvrsnost u automobilskom svetu proizveden u Italiji i već je dostigao toliki raspon proizvoda da može da zadovolji sve potrebe u području nege i održavanja automobila, kao i bilo koji zahtev vezan za kvalitet proizvoda.
http://www.atassrl.it/

ABRO
Preko 75 godina, ime ABRO je znak za kvalitet širom sveta. ABRO Industries, Inc. pruža automobilske, industrijske i potrošačke proizvode među kojima se ističu vrhunski aditivi, lepila i kozmetika. Ovaj američki proizvođač distribuira svoje proizvode u više od 175 zemalja širom sveta. ABRO je proširio svoju prisutnost na svetskom tržištu aktivnim učestvovanjem na važnim međunarodnim sajmovima, kao što je Automechanika u Nemačkoj, Canton Trade Fair u Kini i godišnji AAPEX auto-moto sajam u Las Vegasu.
http://www.abro.com/

SONAX
Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvaliteta i status vodećeg proizvođača autokozmetike u Nemačkoj garantuju visoke prihode i povratak zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno efikasnih novih proizvoda, stvorenih da zadovolje potrebe međunarodnog tržišta. Izuzetne karakteristike SONAX proizvoda s obzirom na učinkovitost, za okolinu i vrednosti za novac rezultirala su partnerstvima s vodećim svetskim proizvođačima automobila. Uz to, najbolje ocene u stručnom takmičenju, pobede na sporednim testovima, kao i priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visok kvalitet SONAX proizvoda.
http://www.sonax.com/

EXOTICA
Osveživači vazduha Exotica proizvode se u SAD-u po najvišim ekološkim standardima. Reč je o osveživačima vrhunskog kvaliteta, atraktivnog pakiranja i povoljne cene koji se proizvode na prirodnoj bazi, nemaju oznaka opasnosti te se kao takvi mogu nesmetano prodavati i pozicionirati na svim prodajnim mestima.
http://www.exoticafresh.com/

LOCTITE
Henkelov brend LOCTITE proveren je izbor za osmišljena visokoefektna rešenja za lepljenje, zaptivanje i premazivanje površina. Svoje početke ovaj brend zabeležio je u podrumskom laboratoriju koledža Trinity doktora Vernona Krieble-a u gradu Hartfordu u Connecticutu 1953. koji je razvio sistem usporavanja stvrdnjavanja za jedinstvenu smolu za lepljenje, koja se stvrdnjava zahvaljujući nedostatku vazduha – anaerobno zaptivanje. 1960-ih godina pod Loctite brendom stvoreni su cijanoakrilati – CA (“Superlepilo”), vrlo brza jednokomponentna industrijska lepila koja se stvrdnjavanju na sobnoj temperaturi. Sledio je razvoj silikonskih, epoksidnih i akrilnih proizvoda te razvoj novih generacija Loctite anaerobnih i cijanoakrilatnih tehnologija i proizvoda. Od svog osnivanja, koji se temeljio na proizvodu koji je rešio “nerešiv” problem, Loctite® je uspeh gradio na inovacijama.
http://www.loctite.hr