LEMFÖRDER
Bremen, Nemačka
LEMFÖRDER je deo ZF grupacije zajedno sa SACHS.
Širom sveta, proizvođači približno 50 vozila marki koriste sastav volana i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visokog nivoa kvaliteta i dugog veka trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je takođe prvi izbor za aftermarket. Delovi vešanja i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva lična i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljavaju sve evropske i međunarodne standarde za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001)
http://www.zf.com/

SWAG
Wuppertal, Nemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantan rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamenskih auto delova za sve renomirane evropske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su delovi ovesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, delovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

Metalcaucho
Metalcaucho S.L. je Španjolska firma, osnovana 1987. godine koja proizvodi široki asortiman gumenih i gumeno-metalnih proizvoda za lična i laka dostavna vozila kao što su: nosač motora, selen blok, remenica radilice, manžeta, gumica stabilizatora i dr. Proiozvodi su dostupni za sva Evropska i Azijska vozila. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije i upotrebom najkvalitetnijih sirovina omogućio je vrhunski kvalitet finalnog proizvoda.
Ciak Auto je ekskluzivni zastupnik METALCAUCHO te svojim kupcima želi omogućiti optimalani odnos kvaliteta i cene. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta u skladu sa evropskim i međunarodnim normama ISO 9001:9008.

IMPERGOM
Orbassan, Torino, Italija
Impergom ima jedan od najširih asortimana gumenih i gumeno-metalnih rezervnih delova dostupnih na evropskom tržištu. Na našem lageru možete pronaći više od 25.000 artikala, u grupama robe kao što su: nosači motora, nosači amortizera, TVD remenice, radijatorska i turbo creva, creva interkulera, rezervoari i čepovi za vodu, manžetne, držači za lonce, stabilizatori, selen blokirati.
Impergom je lider u segmentu gumenih i gumeno-metalnih rezervnih delova sa sigurno najboljim odnosom kvaliteta i cene.

GATES Corporation
Denver, SAD
GATES Corporation je vodeći svetski proizvođač pogonskog remenja s udelom tržišta od preko 40%.
Od svog osnivanja 1911. su lider u proizvodnji, razvoju i tehničkim inovacijama na području pogonskog remenja. Prednost u odnosu na ostale konkurente je ostvarena zahvaljujući stalnim ulaganjima u razvoj i tehnologiju, što je glavni preduslov za izrazito široku prisutnost kod OE ugradnje, i ponude istog remenja u aftermarket segmentu.
Takođe je važno naglasiti da se celokupni program remenja proizvodi u Evropi.
Nivo kvaliteta proizvoda i standarda proizvodnje je zagarantovana ISO i BER sertifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.gates.com/

OPTIMAL AG & Co.
Langenbach, Nemačka
OPTIMAL AG & Co. je snabdeven kvalitetnim rezervnim delovima kao što su ležajevi točkova, vešanja, amortizeri, opruge, frikcija, razvod paljenja, filteri za sve vrste ličnih vozila od svog osnivanja 1992. Snažan rast firme pokazuje da su delovi prvoklasni, te su nastali isključivo s odobrenjem kupaca i dobavljača podjednako. Temeljna i direktna saradnja sa korisnicima. Kvalitet proizvoda i  visok standard usluge su ključ za postizanje zadovoljstva kupaca.  Kvalitet je jedan od najvažnijih poslovnih ciljeva. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i zadovoljavaju sve evropske i međunarodne standarde za aftermarket (TS 16949, QS 9000, VDA 6.1, ISO 9001: 2008 i posebno, uredba o grupnom izuzeću br. 1400/2002.)
http://www.optimal-germany.com

DAYCO EUROPE Srl
Torino, Italija
DAYCO je drugi svetski proizvođač pogonskog remenja sa više od 20% udela u tržištu. Pre više od 100 godina DAYCO je postavio cilj predvideti i zadovoljiti potrebu kupaca za visoko tehnološkim, kvalitetnim proizvodima koje razvija uz usku saradnju s proizvođačima automobila. Danas su prisutni u prvoj ugradnji kod više od 30 proizvođača premium segmenta automobila. Nivo kvaliteta proizvoda i standarda proizvodnje je zagarantovan ISO i BER sertifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002.
http://www.dayco.com/

HANS PRIES
Hans Pries – Topran je nemačka firma, osnovana 1954 god. u Bremenu, nudi preko 20.000 dostupnih artikala za različite marke vozila: Volkwagen, Audi, Škoda, SEAT, Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia, Hyundai i Kia. U svom asortimanu nude veliki asortiman različitih grupa proizvoda delova menjača i transmisije, motora, vešanja, karoserije, elektrike i dr. Kroz svoj dugogodišnji rad razvijaju vlastiti brend pod nazivom TOPRAN. Svaki proizvod mora proći kroz sektor koji se bavi ispitivanjem i kontrolom kvaliteta proizvoda a koji se nalazi u Nemačkoj.  Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta u skladu s evropskim i međunarodnim normama ISO 9001:9008.