SPARCO
SPARCO je najveći proizvođač na svetu sigurnosne opreme za sportske i takmičarske automobile. SPARCO stvara i proizvodi auto opremu koja svojim inovacijama i kvalitetom nadmašuje industrijske standarde. SPARCO je brand italijanskog kvaliteta koji je nakon velikog uspeha u proizvodnji inovativnih auto delova, odlučio svetu ponuditi kolekciju veoma pristupačnog i moderno dizajniranog dodatnog auto asortimana (ratkapne, presvlake, auto tepisi, dečija autosedišta,navlake za upravljače…).
http://www.sparco.it/

MI3
Robna marka MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Mi3 se razvija uspešno već 12 godina, te asortiman prilagođava potrebama tržišta. Asortiman čine metlice brisača, auto sijalice, auto presvlake, auto tepisi, sedalice, navlake za upravljač, lanci za sneg, strugači, krpe i sunđeri za čišćenje, zaštita za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svetiljke, kompresori, usisavači, cerade. MI3 spada u sektor best buy proizvoda s obzirom na odličan odnos cene i kvaliteta te širok asortiman i brza isporuka.

BOSCH
Bosch grupa je vodeći svetski dobavljač tehnologije i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenih širom sveta (podaci na dan 31. decembra 2021. godine). Prema preliminarnim podacima u 2021. godini, kompanija je imala promet veći od 78,8 milijardi evra. Aktivnosti grupe su podeljene u četiri poslovne oblasti: Rešenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Roba široke potrošnje i Tehnologija energetike i građevinarstva. Sa više od 400 lokacija širom sveta, Bosch grupa je ugljično neutralna od prvog kvartala 2020. Kao jedan od vodećih ISP-ova, Bosch nudi inovativna rešenja za pametne kuće, industriju 4.0 i srodnu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Primenjuje svoju stručnost u senzorskoj tehnologiji, softveru i uslugama, kao i sopstveni oblak za Internet stvari, kako bi svojim korisnicima iz jednog izvora obezbedio povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch grupe je da olakša povezan život sa proizvodima i rešenjima koji ili sadrže veštačku inteligenciju (AI) ili su razvijeni ili proizvedeni sa njom. Sa inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama, Bosch poboljšava kvalitet života širom sveta. Ukratko, Bosch proizvodi “Tehnologiju za život”.