CIAK grupa u brojkama

0mil. €
Promet u 2020.
0
Artikla
0
Proizvođača
0
Zaposlenih
0
Poslovnica

S preko 20 godina prisustva u svetu autodelova i prisutnosti u regiji, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodelova i opreme. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamenskih delova za vaš auto. Zastupamo sve poznate svetske proizvođače autodelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, saveta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači autodelova.

Upravo je CIAK Auto Akademija implementacija uspešnog Eure!Car koncepta u regiji, s ciljem podizanja razine znanja kompletnog nezavisnog aftermarketa.

Sestrinska firma CIAK specijalist je za akumulatore i najveći distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe, te predstavljaju najbolji omer kvalitete i cene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u regiij je CIAK Starter.

Ekološka osveštenost također je u samom srcu preduzeća i jedna od temeljnih delatnosti od začetka firme. CIAK Auto jedini je distributer autodelova u Evropi koji  svojim partnerima može da ponudi zbrinjavanje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnih motornih ulja, ambalaža onečišćenih opasnim tvarima, otpadnih filtera, guma, boja i lakova, itd.

Lancem vlastitih poslovnica  prisutnim u gradovima širom regije, dnevnom dostavom i po nekoliko puta našim prepoznatljivim vozilima, call centrom koji uz telefone prati i e-mail upite i društvene mreže te ostalim prodajno-uslužnim alatima, trudimo se činiti sve kako bismo Vas učinili zadovoljnima.

Program vernosti tvrtke CIAK Auto najstariji je program vernosti na tržištu autodelova – besplatnim učlanjivanjem u program vernosti dobivate i do 20% popusta na artikle iz asortimana CIAK Auta, i mnogobrojne druge pogodnosti koje se izmenjuju ovisno o sezoni i akcijama za naše članove. Više o programu vernosti saznajte ovdje.

Nakon svega napisanog, samo je jedan zaključak – CIAK Auto Vam nudi apsolutno sve za Vašeg limenog ljubimca. Javite nam se putem besplatnog info telefona, e-maila, Facebooka ili drugih mreža i uverite se u uslužnost našeg osoblja.